Ce îi interzice cu vehemență Andreea Marin, fiicei sale Violeta: „Nu pot fi de acord cu ceea ce se întâmplă în lumea tinerilor”

21 06. 2024, 09:00

Ce îi interzice cu vehemență Andreea Marin, fiicei sale Violeta. Deși Andreea Marin încurajează expunerea în mediul online, ea a stabilit o singură limită pentru Violeta.

Aceasta înseamnă că există anumite aspecte pe care fiica sa nu le are voie să exploreze sau să participe. Astfel, Andreea se asigură că Violeta are o experiență online sigură și că învață să folosească internetul într-un mod responsabil și benefic pentru dezvoltarea sa.

Ce îi interzice cu vehemență Andreea Marin, fiicei sale Violeta

Astfel, părinții tinerei au luat hotărârea ca Violeta să nu aibă permisiunea să apeleze la operații estetice, să se implice în falsitate și să facă intervenții nemotivate, așa cum fac alte adolescente încă de la vârste fragede.

La început, Andreea Marin nu a fost de acord nici ca fiica ei să își deschidă pagini pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, pe măsură ce tânăra a început să se maturizeze, Andreea a lăsat garda jos și a început să aibă încredere că fiica ei este suficient de matură pentru a fi atentă la ceea ce postează.

Vedeta impune limite pentru Violeta

„Nu am discutat foarte mult despre frumusețe, ci am discutat despre naturalețe, pentru că nu pot fi de acord cu ceea ce se întâmplă în lumea tinerilor, cu atâta falsitate, cu operații de la o vârstă fragedă, intervenții nemotivate. Acest internet care îi împinge de la spate să aibă cât mai multe like-uri, Violeta are de un an și un pic Instagram și nu am fost de acord cu asta la început. Acum, s-a mai maturizat și poate să gândească ce postează acolo și că nu depinde de like-uri sau lipsa lor”, a mărturisit Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni TV.